BINNEN EEN DAG EEN OPLOSSING

Snel ruimte vinden wanneer je oog in oog staat met een onverwachtste inkoop is niet geheel ongebruikelijk in warehousing. Dan is het heel prettig om te weten dat je met Stockspots meteen een oplossing hebt gevonden. Zo ondervond ook Christian van der Sanden van Lampdirect.nl.

Tijdelijk ruimtetekort

Christian is werkzaam als Logistics Manager voor Lampdirect.nl. “De sterke groei van de organisatie zorgt voor meer inkoopvolume, waarbij het magazijn plotseling uitgedaagd werd in warehousecapaciteit door de inkoop van 300 extra pallets. Hierdoor ontstond er een tijdelijk ruimtetekort van ongeveer 3 maanden in het eigen warehouse, er was bewegingsruimte nodig.”

Voorheen een zoektocht

Christian ging via de gebruikelijke weg opzoek naar meer ruimte, maar de krapte in aanbod en de lange termijncontracten zorgde voor een moeilijke zoektocht. Een harde eis van Lampdirect was dat het warehouse in de buurt moest zitten. Lampdirect biedt namelijk de garantie dat wanneer je voor 23.00u besteld je het product de volgende dag nog in huis hebt. Snel kunnen schakelen is dus van groot belang.

Flexibel en snel

Een inkoop-collega van Christian tipte Stockspots en na een telefoontje kreeg Christian diezelfde dag nog 3 offertes aangeboden van warehouses in de buurt. De keuze voor de scherpste prijs was snel gemaakt en de volgende werkdag was de eerste volle trailer al onderweg.  “Extern huren is natuurlijk altijd duurder (transport en handling) dan het hebben van een eigen opslag, maar de Stockspots prijs was vergelijkbaar met de kosten bij de buurman waar we normaal naar uitwijken met overflow. Een mooie oplossing zo!”

“WANNEER HET VOORSPELBAAR IS DAT OPSLAG SLECHTS TIJDELIJK IS, DAN IS OPSLAG VIA STOCKSPOTS FANTASTISCH, ZEKER GEZIEN DE FLEXIBILITEIT EN SNELHEID.”

Christian van der Sanden, Logistics manager Lampdirect.nl

OPSLAGLOCATIES NODIG?

Bekijk ons aanbod,start met zoeken en vindt de meest passende oplossing.

+31 (0)765 31 53 89